Välkommen till en

hälsosam arbetsplats

Om oss på AIRHälsan

I hjärtat av Östergötland , där innovation möter tradition , ligger AIRHälsans pulsåder.

Grundat år 2020 av Maria Marin, en framstående expert inom arbetsmiljö, ledarskap, organisationsutveckling och välbefinnande, med djupgående kunskaper och en gedigen erfarenhet i branschen, har AIRHälsan seglat upp som en fyrbåk inom arbetslivets hälsovård.

Med en grundsten lagd på att erbjuda företag & organisationer en helhetstäckade service genom rehabiliteringens alla skeden, står AIRHälsan som en bastion av kunskap och stöd.

Vårt Team – en samling självständiga tänkare och görare med rötterna stadigt förankrade i den traditionella företagshälsovårdens värld – bär på en gemensam vision. Drivna av en tro på entreprenörskapets dynamiska energi, vårt engagemang och vår kreativitet, förbinder vi oss till att leverera tjänster som inte bara möter, utan överträffar förväntningarna.

Vårt kall är att minska skuggorna av ohälsa i arbetslivet och istället låta ljuset av en förbättrad arbetsmiljö skina genom.

Med fingertoppskänsla applicerar vi den senaste forskningen för att väva in välbefinnande i organisationens varje fiber, och därmed lyfta helheten till nya höjder.

Teamet på AIRHälsan är en blandning av expertis – från organisationskonsulter till arbetsmiljöstrateger, från psykoterapeuter till beteendevetare, och från rehabkoordinatorer till hälsocoacher, HR-specialister och interimschefer.

Denna kalejdoskop av färdigheter gör oss till den ultimata följeslagaren på er resa mot en hälsosammare arbetsplats, där varje medarbetares välbefinnande är nyckeln till framgång.

Låt oss tända gnistan för en förändring tillsammans.

Vi ser fram emot att utforska hur vi kan stödja just er resa mot en ljusare arbetsmiljö. För ett första, utforskande samtal, står vår dörr alltid öppen. Kontakta oss, och låt oss gemensamt skapa arbetsplatser där välbefinnande inte bara är ett mål, utan en verklighet.