Hem/Våra tjänster/Kompletterande tjänster

Kompletterande tjänster

Stödjande samtal

När en medarbetare eller chef känner sig stressad, har ångest eller inte mår bra på grund av till exempel arbetssituation, sin privata situation, en kris eller ett trauma kan stödjande samtal vara ett effektivt sätt att komma vidare. Samtalet kan även vara ett stöd för sjukrivna medarbetare att komma tillbaka till arbetet. AIRKonsulten hjälper dig som chef att stödja dig eller dina medarbetare.

Konflikthantering

Behöver din organisation hjälp att hantera en konflikt i er organisation? AIRKonsulten hjälper er att medla och att vara en neutral part i konflikthanteringsprocessen.

Stresshantering

AIRKonsultens stresshantering riktar sig till medarbetare som upplever stress och syftar till att rusta upp medarbetare att bättre hantera stress. Kursen består av aktiviteter och övningar som till exempel avslappningsövningar och andningsövningar. Kursen kan ske individuellt och i grupp. Vill du ha mer information om hur en stresshanteringskurs kan anpassas till din verksamhet, kontakta oss.

Mental träning

Mental träning hjälper individer att skapa struktur i livet och i arbetslivet. Kursen sker individuellt eller i grupp.

Livstilsrådgivning

AIRKonsulten erbjuder livsstilsrådgivning till era medarbetare. Medarbetarna får en möjlighet att utveckla sin hälsa genom till exempel kostrådgivning, motion och stresshantering. Tjänsten är individanpassad och används för att kunna bibehålla eller förbättra sin hälsa.

Tillbaka till våra tjänster